Moksleivių verslumo turnyre – 35 komandos

Šiemet į Moksleivių verslumo turnyrą užsiregistravo net 35 moksleivių komandos iš Kauno miesto, jo apylinkių ir Vilniaus!

Spalio 16 dieną įvyko pirmasis Moksleivių verslumo turnyro renginys, kurio metu moksleiviai  rašė Ekonomikos žinių patikrinimo testą. Moksleiviai tyrėjo atsakyti į uždaro tipo klausimus, išspręsti keletą uždavinių, atsakyti į atviro pobūdžio klausimus bei įminti kas buvo vaizduojama ekonominio pobūdžio paveiksluose.

Dėkojame KTU ekonomikos programos Prof. dr. Irenai Pekarskienei, kuri padėjo parengti šį testą.

Nuo šiol kiekvienos užduoties metu geriausiai pasirodę moksleiviai galės laimėti sau arba savo komandai papildomus prizus! Pirmojo renginio metu du moksleiviai, teisingai atsakę į auditorijai užduotus vizualinius klausimus laimėjo du Charlie pizza dovanų kuponus!

Kas moksleivių laukia toliau?

Verslo virusas 2014_užduotys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pirmose trijose užduotyse dalyvaus visos komandos.

Komandos, kurios sudalyvaus visose trijose užduotyse bus apdovanotos specialiomis Vichy vandens parko įsteigtomis dovanomis – 50% nuolaidų kuponais skirtiems parko siūlomoms laisvaikio pramogoms.

Šių užduočių metu surinti balai bus sumuojami ir į spalio 23 dienos užduotį – EcoSim Maynard – bus pakviestos 16 geriausiai pasirodžiūsių komandų. Įvertinus pastarąją užduotį atrinksime 8 geriausias komandas ir pakviesime į finalinę užduotį – Debatus, spalio 31 d.

Įspūdžiai iš Ekonomikos žinių testo:


Verslo virusas_Ekonomikos ziniu testas