VŠĮ „Verslo iniciatyva“ rengiami verslumo mokymai, skirti versliems jaunuoliams, ne tik padeda generuoti idėjas, jas palaiko, tačiau iš jų išauga ir tikros įmonės bei sėkmingai veikiantys nauji verslai. Štai Žygimantas Mikšta bei Vytis Uogintas, dalyvavę Verslo iniciatyva” verslumo mokymuose bei mentorystėje, 2011 metų pabaigoje pradėjo vystyti kompiuterių taisymo idėją, kurios pavadinimas šiandien – Re-startas. Tai kompiuterių remontas Kaune, orientuotas į kiekvieną kompiuterinės technikos vartotoją, kuriam nutikus bėdai, t.y. sugedus kompiuteriui, stengiamasi padėti kuo greičiau ir kaip įmanoma labiau atsižvelgti į kliento finansines galimybes.

Vėliau jaunieji verslininkai nusprendė pasinaudoti mentorių patarimais – plėsti kompiuterių taisyklos Re-startas paslaugų spektrą, todėl dabar Re-startas siūlo tokias paslaugas, kaip projektorių nuoma, kasečių pildymas, pakaitinio kompiuterio išdavimas, spausdinimas dideliais kiekiais bei veikiančių ir neveikiančių kompiuterių supirkimas.

Mentoriai padėjo tiek konsultuodami pirmuosius veiklos etapus, tokius kaip marketingo sprendimai (logotipas, internetinio tinkalapio dizainas, naujų klientų pritraukimas ir t.t.) bei finansų tvarkymas, todėl buvo išvengta nesusipratimų ir pradžia buvo ne tik sėkminga, tačiau pranoko lūkesčius!

Re-starto priėmimo punktas iš pradžių buvo įkurtas Kauno Hyper Maximoje, o nuo 2012 m. vasario mėnesio, jau veikia ir Kauno Akropolyje, todėl galima teigti, jog pavyko įsikurti vienoje strategiškai patogiausių prekybos vietų. Re-starto įkūrėjai džiaugiasi, jog pavyko puikiai pasinaudoti „Verslo iniciatyva“ rengiamais verslumo mokymais, kurių dėka iki dabar sėkmingai veikia kompiuterių taisykla Re-startas, o taip pat suburta profesionali ir glaudžiai bendradarbiaujanti komanda, o tai leidžia tobulėti, plėstis ir keltis vis didesnius tikslus!

Taigi galima tik dar kartą padėkoti kompetentingiems mentoriams, kurie padėjo išvengti dažnai verslo pradžioje pasitaikančių strateginių klaidų ir tikslingai nukreipė sėkmingos verslo pradžios link.

Re-Startas