Baigėsi Moksleivių verslumo turnyras!

Šiemet projekto “Verslo virusas” Moksleivių verslumo turnyras  jau baigėsi. Norime pasidžiaugti, jog turnyre dalyvavo daugiau nei 100 Kauno miesto ir rajono moksleivių. Moksleiviai savo jėgas išbandė ekonominių žinių testo, simuliacinių žaidimų, atvejo analizės ir debatų rungtyse.  Dalyviai netik varžėsi tarpusavyje, bet ir susirado naujų draugų.

Paskutiniajame etape komandos susirungė debatų užduotyje, kurioje buvo debatuojama verslumo temomis. Kova buvo itin įtempta, įvyko net 6 debatai, kuriuos vertino kompetentinga komisija: Mindaugas Samuolaitis (Karjeros konsultantas ir Toast Masters Kaunas prezidentas), Mindaugas Suchotskis (karjeros konsultantas) ir Eglė Kriaučiūnaitė (verslumo projektų vadovė). Komisijos nariai vertinino kiekvienos komandos oratorinius gebėjimus, argumentų pateikimą ir pagrįstumą, pavyzdžių naudojimą ir kitus komandų gebėjimus pagal griežtai nustatytus vertinimo kriterijus.

Po 4 valandas trukusių debatų paaiškėjo Moksleivių verslumo turnyro 2013 nugalėtojai – KTU gimnazinos moksleiviai, komanda ECON Star!

DSC_2153

Antrojoje vietoje liko vaikinų komanda VERSUS 

DSC_2145

Trečioji vieta atiteko žavioms moksleivėms iš Jėzuitų gimnazijos, pasivadinusioms VERSLOMANĖS

 

DSC_2130

Neapdovanotų neliko! Moksleiviams buvo įteikti šokių studijos Nerd Dance mėnesiniais šokių  abonementai, bilietai į lazerių kovas Lazertronas ir Lampėdžių nuotykių parką GERA DOVANA, taip pat DNB Banko, Šviesa, KTU ,ISM ir kitų rėmėjų įsteigti prizai.