IV moksleivių verslumo turnyro etapas

Sveikiname 16 komandų, kurios pateko į tolimesnį Moksleivių verslumo turnyro etapą, kurio metu bus žaidžiamas nekilnojamo turto vystymo ir investicijų simuliacinis žaidimas EcoSim Maynard.

Vieta:
Savanorių pr. 214 A, Kaunas
Laikas:
Lapkričio 15 diena 
16:00

Verslomanės Versus RED USAGI
Idealistės Empresa lobos Kontroliuojam eismą E.M.A.

18:00

Arealiai Malkos broliai ECON Star firminiai
Indeino Happy Tree Friends AMIGOS Pienės pūkas

Šiame etape komandos galės surinkti net 60 taškų, kurie gali atvesti jūsų komandą į pergalę!

EcoSim Maynard – nekilnojamo turto vystymo ir investicijų simuliacija

„EcoSim Maynard“ – nekilnojamo turto vystymo ir investicijų simuliacija, pristatoma auditorijoje, moderuojant procesą lektoriui.

Šio žaidimo metu modeliuojama uždara kelių įmonių veikimo erdvė, kurioje jos turi skirtingus išteklius ir tikslus. Iš anksto suformuotų tikslų siekiama perkant ir parduodant žemės sklypus. Žaidimas skirtas supažindinti dalyvius su esminiais investavimo į nekilnojamąjį turtą procesais bei tikslų įgyvendinimą derybų keliu. Auditorinės simuliacijos metu dalyviai turi integruotai taikyti įvairiapusiškas žinias susijusias su derybiniais įgūdžiais, konfliktų valdymu, lyderyste, planavimu. Veikdamos ribotoje investicinėje aplinkoje, kurioje keičiasi sąlygos, dalyvių grupės turi pasiekti tam tikrus individualius tikslus. Svarbiausia kiekvienos komandos užduotis – sukaupti reikiamą materialųjį turtą (tam tikrą žemę ar pinigus) savo investiciniams projektams įgyvendinti. Žaidime yra užfiksuoti įvairūs konfliktai, kurie iš esmės apsunkina sąlygas visoms komandoms įgyvendinti savo tikslus.

Ugdomi įgūdžiai ir žinios

Derybiniai ir pardavimo įgūdžiai, komandinis darbas, investavimo žinios.

Daugiau informacijos apie renginį išsiųsta komandų atstovams el. paštu.